Sinds kort bieden wij aan:

  • Overnachting voor uw paard
  • Paardentransport

Wij beschikken over een accomodatie die ruimte bied aan 40 paarden. Onze accomodatie is opgedeeld in verschillende compartimenten waardoor het mogelijk is om uw paard in een aparte ruimte te stallen. Ook is er de mogelijkheid om uw paard beweging te geven doormiddel van een stapmolen of in één van onze binnenbaan of buitenbaan. 

Wij bieden het bovenstaande (overnachting) aan om de mogelijkheid te bieden om paarden vanuit één plaats te kunnen vervoeren of laten vervoeren. 

Meer informatie komt zo spoedig mogelijk op www.hdvtransport.nl

Wij willen u graag voorstellen aan HDV Transport, zuster onderneming van stal Harry de Vries. Sinds juni 2019 zijn wij van start gegaan met het transporteren van paarden.  

Comfort van uw paard staat bij ons centraal, vandaar dat wij beschikken over een vrachtwagen die voorzien is van camera systeem, temperatuur bewaking, goede ventilatie en mogelijkheid tot water. Ook vakkennis kan hierbij niet ontbreken, Harry heeft jarenlange ervaring in zowel de paarden- als logistieke sector en zal dan ook zelf het transport doen. Dit alles zorgt ervoor dat uw paard persoonlijk en vertrouwd van A naar B vervoert zal worden.

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt uw vrijblijvend contact opnemen.