In juni 2019 zijn wij de zuster onderneming van stal Harry de Vries gestart, genaamd: HDV Horse transport. HDV Horse transport is gespecialiseerd in het vervoeren van paarden en pony zowel nationaal als internationaal. Door onze passie te combineren (paarden en transport) is HDV Horse transport ‘geboren’. 

Wij zijn een klein en hecht team en werken dan ook uitsluitend met paarden mensen. Harry is eigenaar alsook vaste chauffeur van HDV Horse transport. Harry is gepassioneerd, heeft kennis, ervaring en bekwaamheid in het vervoeren van paarden. Uw paard is bij ons in goede handen! .

HDV Horse transport een nieuwe paarden vrachtwagen welke een nog beter wegcomfort biedt en is uitgerust met de nieuwste snufjes. De vrachtwagen is volledig uitgerust om het comfort van uw paard(en) te garanderen. De auto is voorzien van volledige luchtvering, track en trace systeem, camera toezicht, temperatuur controle en temperatuur regeling, voer en water. Wanneer u uw paard een comfortabele en veilige reis wenst dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In samenwerking met J. Schaap transport zijn wij ons gaan specialiseren in paarden transporteren naar de Scandinavische landen. Dit houdt in dat wij maandelijks paarden vervoeren naar Denemarken, Zweden en Noorwegen. Wij beschikken over vaste plekken om te overnachten waar de paarden rust krijgen in een box met voldoende water en voer. Zo komt uw paard in topconditie op de locatie aan! Mocht u meer informatie willen over de datums dat wij paarden vervoeren naar Denemarken, Zweden of Noorwegen? Schroom niet en neem dan contact met ons of J. Schaap transport op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook voor paarden transport naar de andere EU landen bent u bij ons aan het juiste adres. Dat wij maandelijks naar Scandinavische landen gaan wil natuurlijk niet zeggen dat we de andere kant niet op gaan! Mocht u uw paard willen laten vervoeren naar bijvoorbeeld Spanje, Italië of Frankrijk ook dan kunt u contact op nemen met

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hdvhorsetransport.nl

Hebt u nog andere vragen of opmerkingen? Wij horen graag van u en helpen waar we kunnen!
HDV Horse Transport is professioneel, gepassioneerd en toegewijd!