In juni 2019 zijn wij de zuster onderneming van stal Harry de Vries gestart, genaamd: HDV Horse transport. HDV Horse transport is gespecialiseerd in het vervoeren van paarden en pony zowel nationaal als internationaal. Door onze passie te combineren (paarden en transport) is HDV Horse transport ‘geboren’. 

Wij zijn een klein en hecht team en werken dan ook uitsluitend met paarden mensen. Harry is eigenaar alsook vaste chauffeur van HDV Horse transport. Harry is gepassioneerd, heeft kennis, ervaring en bekwaamheid in het vervoeren van paarden. Uw paard is bij ons in goede handen! .

De paarden vrachtwagen is volledig uitgerust om het comfort van uw paard(en) te garanderen. De auto is voorzien van volledige luchtvering, track en trace systeem, camera toezicht, temperatuur controle en temperatuur regeling, voer en water. Door onze aangepaste stands kunnen de paarden los vervoert worden. Hierdoor kunnen ze het hoofd omhoog of omlaag brengen. Dit zorgt voor meer rust en comfort tijdens de reis. Wanneer u uw paard een comfortabele en veilige reis wenst dan bent u bij ons aan het juiste adres.

WIj transporteren op regelmatige basis paarden van en naar Denemarken, Zweden en Noorwegen. Wij beschikken over vaste plekken om te overnachten waar de paarden rust krijgen in een box met voldoende water en voer. Zo komt uw paard in topconditie op de locatie aan. Ook voor andere EU landen zijn wij te benaderen. 

Wilt u een passende offerte? Of hebt u nog andere vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

www.hdvhorsetransport.nl

HDV Horse Transport is professioneel, gepassioneerd en toegewijd!